Wat is er mogelijk met Hypnose

Met Hypnose wordt het makkelijker

Maak vrijblijvend kennis

Om ook jou vrijblijvend kennis te laten maken met hypnose nodig ik je uit een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult. Tijdens dit gesprek bespreken wat er mogelijk is voor jou. Uiteraard vrijblijvend, je verplicht je tot niets.

 

Wat zeggen klanten

Robert - Beter Slapen
Afgelopen november heb ik 2 hypnosessies gehad bij Jiska.
Na een ernstig motorongeluk in september, kreeg ik na een aantal weken slapeloze nachten. Slaapmedicatie hielp niet en hierdoor kreeg ik psychische problemen. Het ongeluk beleefde ik ’s nachts opnieuw, zorgen en angst over het herstel, werk, de toekomst hielden mij ’s nachts wakker.
Na de eerste hypnosessie kreeg ik een door Jiska ingesproken audiohypnose mee naar huis. Dit hielp mij thuis te ontspannen, waardoor ik ’s nachts beter ging slapen. Na de tweede hypnosessie was het gewenste resultaat bereikt. Sindsdien heb ik weer een goede nachtrust.

 

KG - Gestopt met Alcohol
Na 30 jaar stevig drinken waarvan de laatste 15 jaar hopeloos verslaafd ben ik in een hypnose behandeling door Jiska verlost van deze dwang. Ik deed vele vergeefse pogingen om te stoppen, zowel regulier als alternatief. Gelukkig ben ik nu ontpopt in een niet drinker en heb het vertrouwen dat ik dat blijf want het kost me geen moeite.
Ik vind Jiska een nuchter en kordate vrouw die mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan.
Sacha van Ginkel - Zelfhypnose

Ik begon met twijfels aan de zelfhypnose. Ik kon me niet voorstellen dat ik dat zou kunnen en vroeg me in het begin ook telkens af of ik het wel goed deed. Maar langzaam kreeg ik door dat het niet uitmaakte wat ik ervan dacht, omdat ik merkte dat het resultaat had. Ik vind het zo wonderlijk dat ik iets tegen mezelf kan zeggen alsof het een feit is (terwijl ik dat niet zo voel) en dat ik daarin ga geloven. Ik ben er altijd al van overtuigd geweest dat onze geest veel sterker is dan ons lichaam, en dat we er veel meer mee kunnen doen dan we gewoonlijk doen, maar toch ben ik bijna verbaasd nu het zo blijkt te zijn. De hypnose heeft me een stuk rustiger en gelukkiger gemaakt (al hebben de massages en gesprekken met Jiska daar ook bij geholpen) en ik kan het overal voor gebruiken. Als ik negatief over mezelf denk of dingen doe waar ik eigenlijk niet blij mee ben, ‘programmeer’ ik mezelf om er verandering in te brengen. Ik ben er nog niet. Ik wil nog steeds een betere balans vinden tussen alles wat ik doe. En ik wil me bewuster zijn van alles wat me bezighoudt al stop ik het liever weg omdat ik het moeilijk vind. Maar ik ben al een stuk verder door de hypnose en het wordt alleen maar beter.

Sacha van Ginkel

Maak NU een afspraak

Via de contactpagina kun je een afspraak met mij maken.

Speel HypnoMax af.