Angstvrij zijn

Neem de controle terug over je angsten

Maak vrijblijvend kennis

Om ook jou vrijblijvend kennis te laten maken met hypnose nodig ik je uit een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult. Tijdens dit gesprek bespreken wat er mogelijk is voor jou. Uiteraard vrijblijvend, je verplicht je tot niets.

 

 

Wat zeggen klanten die hun angsten los hebben gelaten

Pieter Holland - Eindelijk op vakantie zonder heimwee
Al bijna hele m’n leven wil ik altijd graag op vakantie gaan maar is elke poging daartoe voortijdig of binnen 1 dag na aankomst op m’n bestemming gestrand en vertrok ik zo snel mogelijk weer naar huis. Vaak de dezelfde dag nog. Oorzaak: heimwee, angst voor het onbekende. Ik durfde gewoonweg niet.
Heimwee heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel mooie vakanties heb gemist en ik dacht na zoveel mislukte pogingen dat ik er nooit vanaf zou komen. Tot deze zomer. Ik had het plan opgevat in m’n eentje op de fiets door Frankrijk en Spanje te gaan fietsen. Ja plannen maken durf ik wel. Elke dag kijken hoever ik kon komen en dan een hotel zoeken. Voorheen had ik waarschijnlijk niet eens vertrokken laat staan dat ik op de bonnefooi wel hotels zou zoeken onderweg. Ondenkbaar.
In de zomer ben ik bij JiskHypnose  geweest en heb me voor 1x opengesteld om hypnose serieus te proberen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik kreeg de dag voor vertrek al ontzettend veel zin om te gaan wat me natuurlijk zeer verbaasde want gewoonlijk voelde ik dan enorm veel stress. Eenmaal in m’n eentje onderweg in het vliegtuig en aangekomen in het eerste hotel had ik het nog steeds ontzettend naar m’n zin. Raar maar waar. Hoe kan dat? Waar is m’n angst nou gebleven dacht ik daar nog en was nog wat bang dat het heus de kop nog wel op zou steken. Niets van dat, ik heb 3 weken in m’n eentje gecruisd op m’n fiets door de meest prachtige streken en de mooiste dingen gezien. Wat heb ik een enorm plezier gehad. Ik ging zelf hotelletjes in die me totaal agenebbis en elke keer vond ik het prima.
Ik heb nu, 3 maanden na dit avontuur, alweer zo’n zin om te gaan. Wat heeft de hypnose voor mij een enorme omslag betekend en wat ben ik blij dat ik me daarvoor opengesteld heb. Jiska dank je wel voor je professionele en betrokken aanpak.

 

 

Maak NU een afspraak

Via de contactpagina kun je een afspraak met mij maken.