Voor wie is coaching?


Hoe lastig is het soms als je je onzeker voelt? Of het nu in je privé leven is, op je werk, op school of in de liefde. Iedereen heeft wel eens dat ie in meer of mindere mate ‘vastloopt’ in z’n leven. Waarom lukt het mij niet? Wie ben ik en wat vind ik belangrijk? Wat maakt dat ik steeds weer vastloop? 

Soms blijf je maar tegen dezelfde muren oplopen zonder ze definitief te doorbreken. Vaak weet je wel wat je wilt veranderen maar verval je toch in je oude ingesleten gedrag. Op zo’n moment is het goed om een coach in te schakelen die met een frisse blik en helikopterview in staat is je te sturen op weg naar je ultieme doel. Een coach kan goed het ‘probleem’ benoemen en je praktische handvatten geven om een structurele verandering in je leven in gang te zetten. Op weg naar betere vriendschappen, familierelaties en liefdesrelaties of een professionele carrière. Kortom op weg naar een mooier en bevredigender leven waarin je in harmonie met jezelf en anderen leeft. Gun jezelf vooruitgang en laat mij je coachen.

 

Wat brengt coaching me?


Je krijgt inzicht in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar kan komen. Jij neemt het heft weer zelf in handen en bepaalt wat je nodig hebt. Je laat je niet gek maken door anderen, maar maakt je eigen keuzes met overtuiging en zelfvertrouwen. Coaching helpt je dat doel te bereiken. Je krijgt een goed  inzicht in je eigen beperkingen, levensovertuigingen, gedrag en patronen. En belangrijker nog… je leert hoe je hier mee kan omgaan of ze te veranderen. Je doet voortaan wat je zegt en je zegt altijd wat je bedoelt. Jezelf leren kennen en vormen begint altijd met inzicht  in je eigen persoon en functioneren, of dat nou professioneel of op privé-gebied is. Exact daar kan een coach je zoveel brengen. Het is niet voor niks dat ik cliënten vaak hoor zeggen ‘dit had ik tien jaar eerder moeten doen‘.

 

 

Komt het cadeau?


Nee zeker niet. Verandering vereist inzet en lef.

Wat wordt er van mij verwacht in het coachingstraject?


Een coachingstraject is een intensief leerproces. Des te meer ruimte jij hiervoor maakt, des te groter zullen de resultaten zijn. Wist je dat als je een gewoonte wil veranderen je dit minstens 7 keer moet oefenen voordat je een oude gewoonte inruilt voor een nieuwe kans?! Laat je dus niet afschrikken als het niet meteen gaat zoals je wilt. Verandering vergt naast inzet vooral ook tijd.

Maar als jij bereid bent aandacht, tijd en geld in jezelf te steken dan is coaching ‘the way to go‘ Je denkt regelmatig na over waar je staat in het leven, wat er met je gebeurt en hoe je daar invloed op kunt uitoefenen. Je hebt het lef de tijd en moeite te nemen om te reflecteren. Ik neem je als coach daarbij aan de hand. Je staat er niet alleen voor. Je durft gevoeligheden te delen en je kwetsbaar op te stellen. Naast praten vraagt een coachingstraject dus ook dat je in actie komt. Ik zei in het begin al dat het zeker niet cadeau komt maar met jouw en mijn inzet is dit wel het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. Pak die kans.


Maak vrijblijvend kennis met mij

Om ook jou vrijblijvend kennis te laten maken met mij en mijn coaching nodig ik je uit een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult. Tijdens dit gesprek bespreken wat er mogelijk is voor jou en kan jij aanvoelen of mijn aanpak ook jou op het lijf geschreven is. Je wilt toch wel eerst weten met wie je eigenlijk deze uitdaging aangaat?

 

Thirza T., Een nieuwe start

Nog maar een paar maanden terug had ik het niet voor mogelijk gehouden om te staan waar ik nu sta. Ik sta voor mezelf, weet veel beter wat ik wil en weet mijn eigen grenzen te bewaken. Dit heeft mijn relaties privé en op het werk enorm positief beïnvloedt. Ik voel me een factor 10 beter. Jiska, dank je wel dat je al die tijd naast en achter me stond.

Thirza T.

 

Marianne
Hai Jiska,
Dank je wel voor ons fijne gesprek gisteren online.
Graag wil ik bij jou ook de sessies volgen om een niet roker te worden 🙂
Marianne

 

Maak NU een afspraak

Via de contactpagina kun je een afspraak met mij maken.