Even voorstellen

Mijn naam is Jiska Kopmeiners (bc), ik ben hypnotherapeut. Naast mijn werk als hypnotherapeut werk ik ook als natuurgeneeskundig therapeut, massagetherapeut en stress-coach.

Zelf kwam ik voor het eerst in aanraking met hypnose toen ik een ernstige armblessure had. Hiervoor moest ik een onplezierige medische ingreep ondergaan. Het vooruitzicht van grote naalden die mijn arm in zouden moeten en de pijn gaven mij veel angst en stress. Ik kwam in aanraking met een hypnotiseur die me vertelde dat hypnose me zou kunnen helpen bij deze angst en de pijnervaring. Ik heb dit aanbod aangegrepen. Vervolgens heb ik de medische ingreep zonder angsten en zonder pijn ondergaan. Op dat moment dacht ik ‘Wow, dit wil ik ook kunnen aanbieden aan andere mensen’. Zo begon mijn passie voor hypnose.

Ik ben meerdere opleidingen en specialisaties gaan volgen bij erkende opleidingsinstituten zoals Hypnoworld en OMNI HypnoseMentor om een goede hypnotherapeut te worden. Mijn specialisaties zijn onder andere stoppen met roken, gewichtsbeheersing met HypnoSlim-methode en het toepassen van de Virtuele Maagband. Doordat ik de titel Baccalaureus (bc) behaald heb wordt een deel van behandeling door de zorgverzekeraar betaald mits u een aanvullende verzekering hebt.

 

Over de praktijk

JiskHypnose is gevestigd aan de Sarphatistraat 16 Souterrain (ingang studio Les Visages) te Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Wat zeggen klanten

Ben je benieuwd hoe klanten – die net als jij ooit voor de keuze stonden om voor hypnose te kiezen – nu tegen hun afgeronde behandeling aankijken? Lees dan vooral de sectie wat klanten zeggen over JiskHypnose, over mij en mijn behandelwijze. Deze reviews zeggen meer dan alle slogans die je kunt bedenken. Overtuig jezelf.

Maak vrijblijvend kennis

Om ook jou vrijblijvend kennis te laten maken met hypnose nodig ik je uit een afspraak te maken voor een gratis telefonisch consult. Tijdens dit gesprek bespreken wat er mogelijk is voor jou. Uiteraard vrijblijvend, je verplicht je tot niets.

Maak NU een afspraak

Via de contactpagina kun je een afspraak met mij maken.

Speel ZelfHypnose af.

Speel Slaapversie af.