STOPPEN MET ROKEN

 

Stoppen met roken kan heel lastig zijn. Toch weten we door voorbeelden uit onze omgeving dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt. Of al heel lang rookt. Hoe dat kan? Onder andere door het stoppen hardop uit te spreken en door ondersteuning bij elkaar te vinden. Maar vaak is dat niet genoeg, roken is uiteindelijk een verschrikkelijk hardnekkige verslaving. En daar komt Hypnotherapie om de hoek kijken. Om jou te helpen, je staat er niet alleen voor.

In mijn hypnotherapie-praktijk in Amsterdam Zuid zijn al veel mensen middels hypnotherapie van het roken af gekomen. Vaak al na 2 sessies. Ook voor jou is dat haalbaar en aangezien Hypnose gebruik maakt van je onderbewustzijn halen we dat nare verlangen naar een sigaret weg. Je denkt er niet eens meer aan. Klinkt behoorlijk zelfverzekerd he? Als je de reviews van mijn klanten, nu tevreden niet-rokers, leest begrijp je waarom ik hier zo stellig in ben. Of bekijk het filmpje onderaan deze pagina van een van mijn clienten die nu al ruim een jaar een niet roker is.

Laat stoppen met roken ook voor jou een blijvend succes worden en bel nu direct voor een afspraak 020-8450066 of boek een gratis telefonisch consult in waarin je al je vragen aan mij kunt stellen op een moment dat jou uitkomt.

 

Word een niet roker

 

Met hypnose wordt de kracht van je onderbewustzijn gebruikt om van jou een niet-roker te maken. Binnen korte tijd verandert je gedrag waardoor de behoefte aan roken verdwijnt. Zonder bijverschijnselen en afkickverschijnselen.

 

Stop snel en blijvend met roken door Hypnose

 

Eindelijk, je bent zover. Je wilt stoppen met roken. Gefeliciteerd met je keuze. Stoppen met roken is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven en het kan ook nog eens zonder slecht humeur en zonder gewichtstoename. Definitief stoppen met roken zonder er bewust moeite voor te hoeven doen is al zo vaak succesvol gedaan met behulp van Hypnose. Wereldwijd zijn al veel studies gedaan naar de meest effectieve manier om te stoppen met roken. Telkens weer blijkt dat hypnose een van de beste manieren is om definitief te stoppen met roken. Welkom in de wereld die niet-roker heet

Als je bewust beslist dat je een niet-roker bent, maak je een goede keuze. Maar zo lang je onderbewustzijn jou als roker ziet, is er een probleem. Directe hypnose is de oplossing. De snelste, fijnste en eenvoudigste manier om in 2 sessies te stoppen en definitief van je rookverslaving af te komen. Directe hypnose spreekt jouw onderbewustzijn aan en laat dat nou net het gebied zijn waardoor jij telkens weer denkt en voelt dat je een sigaret moet opsteken. Door dit onderbewustzijn te veranderen met hypnose ben jij binnenkort ook een niet-roker. Niet eventjes maar voor de rest van je leven.

 

Stoppen met roken levert gezondheid en geld op

Geld besparen als niet roker Geld besparen als niet roker

Iedereen weet het. Stoppen met roken is goed voor je gezondheid maar bedenk ook eens wat een geld je ermee gaat besparen. Dit is de beste investering die je in tijden hebt gedaan. Een van mijn clienten die stopte met roken legde elke dag dat ie gestopt was een tientje weg. Uitgespaard geld en hij legde dat ook echt zichtbaar weg. Kijk eens wat een pak tientjes dat ook jij kunt gaan besparen. 

 

Maak vrijblijvend kennis

Ben jij er helemaal klaar mee? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch consult. Tijdens dit gesprek bespreken we wat er mogelijk is voor jou. Uiteraard vrijblijvend, je verplicht je tot niets.

 

Meteen weten wat het kost? Klik hier.

 

Wat zeggen klanten die gestopt zijn met roken

David - Niet-Roker
Ik was een verstokte roker.. zeker al 30 jaar!Een pakje per dag was heel gewoon.Ik heb zelf al meerdere pogingen gedaan in de afgelopen jaren, maar niets heeft echt werkelijk geholpen, en al helemaal niet die pleisters of kaugummetjes ( sterker nog ik heb altijd het gevoel gehad dat het me tot meer roken aanzette vanwege hun hoge nicotine gehalte.Toen ik hoorde dat Jiska met hypnose bezig was en al iemand behandeld had werd ik ook nieuwsgierig, (let wel ik ben normaal altijd zeer lacherig over de zogenaamde alternatieve geneeskunsten en zette het vaak weg als geiten wollen sokken kunstjes)
Maar ik heb bij Jiska eerder op de massage tafel gelegen om mij met wat lichamelijke klachten te helpen, wat mij toen erg geholpen heeft en mijn vertrouwen in haar professionele aanpak alleen maar versterkt heeft! Goede basis leek me dit om toch een poging te wagen om te stoppen met roken door middel van hypnose.
Ik heb 1 sessie bij haar gehad en ben nu al meer dan 3 maanden een NIET roker!
Ik heb begrepen dat sommige mensen vervolg sessies ter ondersteuning nodig hadden, maar ik heb dat tot op de dag van vandaag nog niet nodig gehad.Dank je wel lieve Jiska, dat je hierdoor mijn leven een stuk gezonder hebt helpen maken en ik kan het iedereen aanraden!
Esther - Niet-Roker
Lieve Jiska, 4 november, dat was de eerste keer dat ik bij je kwam. Voordat ik ging en in de auto stapte nog snel een sigaret. Stoppen met hypnotherapie. Nee Esther, geen pillen of pleisters halen. Laten we het nou eerst maar gewoon doen want ik denk dat je het niet meer nodig hebt.
Nu, 19 maart. Geen sigaret meer aangeraakt! Voel me ook echt een niet roker. Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open.
Inmiddels ook een paar massages bij Jiska verder. Wat een genot. Je hele lijf en geest ontspant. Ik voel mij beter dan ooit.
Als er mensen nog twijfelen, niet doen. Als je echt iets wilt zoals stoppen met roken, moet je gewoon bij Jiska zijn. Is het een beetje raar? Ja best wel maar zeker niet eng. En trouwens achteraf is stoppen met roken nooit zo makkelijk geweest dus wat houd je tegen? Ik zou zeggen gewoon doen! (Ook de massages trouwens)
Mochten mensen vragen hebben dan mag je ze ook met mij in contact brengen. Nou super bedankt voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt betekent.
N. Laurense - Niet-Roker
Hoi Jiska , gisteren ging goed, Kwan Thuis , moest de hele avond eraan denken, geen ontwenningsverschijnselen, slapen ging goed s’morgens allles oke, op het werk beetje drank, wat biertje gedronken met colleges , Kwan Thuis en Ik merkte dat Ik steeds meer Kracht kreeg van niet roken terwijl je met drank juist meer drang krijgt, mijn wil groeit stom he?
Marian - Niet-Roker
Ik was er al langer over uit: ik wilde echt stoppen met roken. Ook dat ene sigaretje op een feestje.gewoon een niet-roker zijn leek mij zo bevrijdend. Maar op 1 of andere manier lukte het mij nooit om voorgoed te stoppen.Dankzij 1 hypnose sessie met Jiska kan ik nu (al is het pas vier weken) met enige zekerheid zeggen dat ik een niet-roker ben!
En dat is precies waar het verschil zit tussen de vorige stoppogingen en nu.
Ik ben niet gestopt, maar ik ben een niet-roker.
Daarom voelt het wel raar wanneer mijn lichaam of geest een sigaret wil. Hoe kan dat nou? Ik ben een niet-roker!
En zelfs in stress situaties grijp ik niet naar een saffie maar vraag mij eerder af wat doet een niet-roker wanneer hij of zij stress ervaart? Nou ik kan je zeggen, ze gaan in ieder geval geen sigaret opsteken!Ik mis nog steeds iets. De handeling voornamelijk. Maar er staat tegenover dat ik best trots ben op mezelf en op Jiska. Dat de ondersteunende en enthousiaste reacties van mensen mij supergoed doen en mij sterken in de keuze niet te roken. Dankzij de hypnose behandeling ervaar ik het niet-roken niet als afkicken maar als investering in een beter, gezonder en vrijer leven. Het succes van de sessie hangt voor mij voor een groot deel af van het vertrouwen dat ik in Jiska heb en mijn motivatie om te willen stoppen. Een belangrijk onderdeel is de motivatiebrief die je van tevoren schrijft en hoe je die vervolgens samen met Jiska doorneemt.
Een laatste eye-opener vlak voordat je onder hypnose gaat.
De sessie zelf is geen zwevererig gedoe maar gewoon een fijne meditatie en visualisatie oefening.
Zeer ontspannend en terwijl je weg droomt praat Jiska met je onderbewuste.
Werkelijk alles hoor je. Je bent er bij, maar ook weer niet. Heel apart. Zodra je weer in het hier en nu bent ben je een niet-roker.
Hoe bijzonder!Er zijn genoeg momenten dat ik aan roken denk, absoluut. Maar wat overheerst is toch echt de suggestie dat ik niet rook. En die suggestie is mijn werkelijkheid geworden. Uit de grond van mijn hart, Jiska bedankt!
Mandy - Niet-Roker
Zelfs ik sta versteld, maar het niet roker zijn gaat me beter af dan vooraf ooit gedacht. Ondanks dat ik toch wel met enige regelmaat aan een peuk denk, doe ik er niks mee. Heel bijzonder. Dank je voor achter een deur met raampje zetten van de kritische dame, heb echt het gevoel dat ze niet meer zoveel invloed heeft.

 

Nick Kriens - Niet-Roker
Na jaren van proberen te stoppen naar definitief een niet roker in 2 uurtjes. Jiska bedankt voor de openbaring. nu na 7 weken uiteraard nog steeds een niet roker. En dat zonder eetbuien of chagrijnig zijn. ook bij rokers geen behoefte. geweldig!
Gijs - Niet-Roker

Tja….wat kan ik zeggen!? Eigenlijk is er helemaal niets veranderd in mijn leven…alleen dan dat het net is alsof ik nooit heb gerookt!!! Echt…ik doe alles net als voorheen en het lijkt wel of ik mezelf af en toe moet dwingen aan roken te denken…en dan denk ik ow ja…!?! 🤗

Het gaat dus reuze goed met het niet roker zijn en vermoed dat ik de laatste peuk 35 dagen geleden voorgoed gedoofd heb! 😉

Giga veel dank!

XGijs

Maak NU een afspraak

Via de contactpagina kun je een afspraak met mij maken.

Speel HypnoStop bestand af.