Hoi Jiska, hoe gaat het met je? Inmiddels verhuisd naar de nieuwe praktijk? Ik hoop dat alles voorspoedig is verlopen!
Even een terugkoppeling vanuit mij. Ik ben inmiddels 3 weken gestopt met roken èn begonnen met hardlopen. Het gaat eigenlijk heel goed. Af en toe denk ik er wel aan maar over het algemeen gaat het me heel makkelijk af om niet te roken. Ik voel me gezonder en best trots op mezelf. Ik vond de hypnose methode heel fijn werken voor mij en ik heb het gevoel dat ik minder strijd heb met mezelf maar op een dieper niveau mezelf een niet roker voel. Heel fijn! Nogmaals heel hartelijk dank voor je hulp hierbij!
Alle goeds en hartelijke groet, Saskia Boer

Saskia Boer

Over Saskia

Over Saskia

Niet-Roker

Vaak pakken niet-rokers na het stoppen met roken nog meer gezonde gewoontes op, zoals sporten.

Inmiddels ben ik drie weken, dankzij de hulp van Jiska, officieel een niet roker! Ik kan iedereen die wil stoppen met roken aanraden om deze hypnotherapie te proberen. Naast het feit dat ik absoluut geen behoefte meer heb aan een sigaret (ook niet met een borrel op) is het heel bijzonder om de hypnose te ervaren. Het is mooi om te ervaren hoe krachtig je geest is en de zelfhypnose die Jiksa mij geleerd heeft is iets waar ik mijn hele leven nog wat aan zal hebben. Dank daarvoor!

Ina

Over Ina

Over Ina

Niet-Roker

Een Niet-Roker worden is vaak al met 2 sessies mogelijk! Inge is een Niet-Roker tot op de dag van vandaag en heeft daar al 1150 euro mee bespaard.

Hier een berichtje van een hele happy niet-roker! Het is heel goed gegaan…moeiteloos eigenlijk. Ik kan er wel nog aan denken maar het verlangen/zin hebben in is er niet aan vast gekoppeld dus de gedachte verdwijnt sneller dan ooit en zoveel denk ik er ook niet aan. Ook in nabijheid van rokers geen enkele moeite. Kortom: erg blij! Dus dank je wel!!!!! It works!!!

Hartelijke groeten, Fleur 

Fleur

Over Fleur

Over Fleur

Niet-Roker

Een Niet-Roker worden is vaak al met 2 sessies mogelijk! Fleur is een Niet-Roker tot op de dag van vandaag.

Ik was een verstokte roker.. zeker al 30 jaar!Een pakje per dag was heel gewoon.Ik heb zelf al meerdere pogingen gedaan in de afgelopen jaren, maar niets heeft echt werkelijk geholpen, en al helemaal niet die pleisters of kaugummetjes ( sterker nog ik heb altijd het gevoel gehad dat het me tot meer roken aanzette vanwege hun hoge nicotine gehalte.Toen ik hoorde dat Jiska met hypnose bezig was en al iemand behandeld had werd ik ook nieuwsgierig, (let wel ik ben normaal altijd zeer lacherig over de zogenaamde alternatieve geneeskunsten en zette het vaak weg als geiten wollen sokken kunstjes)
Maar ik heb bij Jiska eerder op de massage tafel gelegen om mij met wat lichamelijke klachten te helpen, wat mij toen erg geholpen heeft en mijn vertrouwen in haar professionele aanpak alleen maar versterkt heeft! Goede basis leek me dit om toch een poging te wagen om te stoppen met roken door middel van hypnose.
Ik heb 1 sessie bij haar gehad en ben nu al meer dan 3 maanden een NIET roker!
Ik heb begrepen dat sommige mensen vervolg sessies ter ondersteuning nodig hadden, maar ik heb dat tot op de dag van vandaag nog niet nodig gehad.Dank je wel lieve Jiska, dat je hierdoor mijn leven een stuk gezonder hebt helpen maken en ik kan het iedereen aanraden!
David

Over David

Over David

Niet-Roker

Een Niet-Roker worden is vaak al met 2 sessies mogelijk! David is sinds september 2016 een Niet-Roker tot op de dag van vandaag.

Afgelopen november heb ik 2 hypnosessies gehad bij Jiska.

Na een ernstig motorongeluk in september, kreeg ik na een aantal weken slapeloze nachten. Slaapmedicatie hielp niet en hierdoor kreeg ik psychische problemen. Het ongeluk beleefde ik ’s nachts opnieuw, zorgen en angst over het herstel, werk, de toekomst hielden mij ’s nachts wakker.

Na de eerste hypnosessie kreeg ik een door Jiska ingesproken audiohypnose mee naar huis. Dit hielp mij thuis te ontspannen, waardoor ik ’s nachts beter ging slapen. Na de tweede hypnosessie was het gewenste resultaat bereikt. Sindsdien heb ik weer een goede nachtrust.

Bedankt Jiska, voor de bijzondere, zeer werkzame behandelsessies.

 

Robert

Over Robert

Over Robert

Beter slapen

Robert’s problematiek was uitstekend te behandelen in enkele sessies.
Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik ben begonnen. Al zeker 25 jaar maakte het deel van mijn leven… afgekloven nageltjes. Schaamte voor hoe mijn vingers eruitzien. Altijd handen weggestopt in mijn zakken of onder de tafel, dat is, als ik niet met mijn vingertoppen in mijn mond zat.

Van alles geprobeerd om ermee te stoppen, nagellak met vieze smaakjes, maar je wende snel aan de smaak. Pleisters op mijn vingertoppen, maar dat zag er toch ook niet uit. Sokken om mijn handen als ik voor de televisie zat, maar ook niet echt praktisch. Kunstnagels dan misschien? Nee, zelfs daarop knabbelde ik.

Tot dat ik Jiska tegenkwam, die mij verzekerde dat ze binnen 1 uur af kon helpen van een jarenlange gewoonte. Sceptisch, maar redelijk wanhopig heb ik dan toch een afspraak gemaakt. Geen idee wat ik me ervan moest voorstellen, beetje zenuwachtig, dus al kluivend kwam ik bij de praktijk aan.

Jiska stelde me meteen op mijn gemak. Kopje thee erbij en me vertelde me hoe het werkte en hoe zij te werk zou gaan.

Wat meer ontspannen, ging ik bij haar op de bank liggen en heb me aan haar overgegeven. Wat een ervaring!

Totaal ontspannen, alsof ik nog nooit zo lekker had geslapen, liep ik de praktijk weer uit. En heb niet mee op mijn nagels gebeten!

Af en toe, op een onbewust moment, merk ik dat ik mijn vingers nog steeds naar mijn mond breng, maar ik ben me nu bewust van wat ik doe en weet dat ik niet meer moet bijten.

Het is nu een maand geleden dat ik bij Jiska de praktijk uitliep en gisteravond heb ik voor het eerst mijn nagels moeten vijlen, omdat ze te lang werden!

Ik schaam me niet meer voor mijn handen. En verbaas me nog steeds iedere dag wat een fijn gevoel dat geeft. Hoe trots ik ben op mezelf!

Jiska bedankt!

Aisha van Gerven

Over Aisha

Over Aisha

Nagelbijten

Aisha heeft nu mooie, lange nagels en dat met 1 Hypnose-sessie.
Aangezien het nu bijna augustus, 27 juli 2017, (de maand waarin ik mijn streefgewicht bereikt wil hebben) is wil ik je nog even een update geven.
Wat ik nooit had verwacht is nu toch echt gebeurd, ik zit bijna op mijn streefgewicht!
Elke week gaat er nu nog ongeveer driekwart kilo van af. En ik had dat eigenlijk niet verwacht, omdat dat streefgewicht was gebaseerd op een begingewicht wat 13 kg lager lag dan wat mijn gewicht was toen ik bij jou kwam. Ik had mij voordat ik bij je kwam namelijk al heel lang niet meer gewogen. En stond pas na mijn bezoek aan jou voor het eerst weer op de weegschaal.
Eigenlijk ben ik dus al meer afgevallen dan gedacht, in totaal nu ruim 18kg.Het kost me nu geen moeite meer om op te letten met eten, voor mijn gevoel eet ik zelfs best veel.Ik voel me zekerder en merk dat ik dat ook uitstraal, heel fijn!Ik hoop dat je ondertussen meer mensen hebt kunnen helpen en dat het bij hen ook zo goed gaat.Ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp, zó fijn hoe ik mij nu voel, de dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.Een hele grote, dikke virtuele knuffel dan maar! X
Merrilee

Over Merrilee

Over Merrilee

Afvallen

Afvallen begint in je hoofd.
Lieve Jiska, 4 november, dat was de eerste keer dat ik bij je kwam. Voordat ik ging en in de auto stapte nog snel een sigaret. Stoppen met hypnotherapie. Nee Esther, geen pillen of pleisters halen. Laten we het nou eerst maar gewoon doen want ik denk dat je het niet meer nodig hebt.
Nu, 19 maart. Geen sigaret meer aangeraakt! Voel me ook echt een niet roker. Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open.
Inmiddels ook een paar massages bij Jiska verder. Wat een genot. Je hele lijf en geest ontspant. Ik voel mij beter dan ooit.
Als er mensen nog twijfelen, niet doen. Als je echt iets wilt zoals stoppen met roken, moet je gewoon bij Jiska zijn. Is het een beetje raar? Ja best wel maar zeker niet eng. En trouwens achteraf is stoppen met roken nooit zo makkelijk geweest dus wat houd je tegen? Ik zou zeggen gewoon doen! (Ook de massages trouwens)
Mochten mensen vragen hebben dan mag je ze ook met mij in contact brengen. Nou super bedankt voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt betekent.
Esther

Over Esther

Over Esther

Niet-Roker

Esther heeft, naast de hypnose om een Niet-Roker te zijn, ook massages gedaan. De massage kunnen helpen om sneller te ontgiften en makkelijker te ontspannen.
Op 16 januari was het dan zover: mijn eerste sessie voor de virtuele maagband. Als nuchtere Noord-Hollandse ging ik naar Jiska om voor de eerste keer in mijn leven onder hypnose te worden gebracht.

Ik voelde mij meteen helemaal op mijn gemak door de lieve persoonlijkheid van Jiska en haar no-nonsense aanpak en benadering.  Zij neemt de tijd en is absoluut niet zweverig of nep, waardoor ik het toch wel iets sceptische en kritische “stemmetje in mijn hoofd”  al snel kon uitschakelen.

Lieve Jiska, ik ben blij dat ik de stap genomen heb en ben helemaal klaar voor de volgende stap: het plaatsen van de virtuele maagband.

Lieve groeten,
Ingrid

Over Ingrid

Over Ingrid

Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband bestaat uit 5 sessies en is voor mensen met een hoog BMI.
Al bijna hele m’n leven wil ik altijd graag op vakantie gaan maar is elke poging daartoe voortijdig of binnen 1 dag na aankomst op m’n bestemming gestrand en vertrok ik zo snel mogelijk weer naar huis. Vaak de dezelfde dag nog. Oorzaak: heimwee, angst voor het onbekende. Ik durfde gewoonweg niet.
Heimwee heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel mooie vakanties heb gemist en ik dacht na zoveel mislukte pogingen dat ik er nooit vanaf zou komen. Tot deze zomer. Ik had het plan opgevat in m’n eentje op de fiets door Frankrijk en Spanje te gaan fietsen. Ja plannen maken durf ik wel. Elke dag kijken hoever ik kon komen en dan een hotel zoeken. Voorheen had ik waarschijnlijk niet eens vertrokken laat staan dat ik op de bonnefooi wel hotels zou zoeken onderweg. Ondenkbaar.
In de zomer ben ik bij JiskHypnose  geweest en heb me voor 1x opengesteld om hypnose serieus te proberen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik kreeg de dag voor vertrek al ontzettend veel zin om te gaan wat me natuurlijk zeer verbaasde want gewoonlijk voelde ik dan enorm veel stress. Eenmaal in m’n eentje onderweg in het vliegtuig en aangekomen in het eerste hotel had ik het nog steeds ontzettend naar m’n zin. Raar maar waar. Hoe kan dat? Waar is m’n angst nou gebleven dacht ik daar nog en was nog wat bang dat het heus de kop nog wel op zou steken. Niets van dat, ik heb 3 weken in m’n eentje gecruisd op m’n fiets door de meest prachtige streken en de mooiste dingen gezien. Wat heb ik een enorm plezier gehad. Ik ging zelf hotelletjes in die me totaal agenebbis en elke keer vond ik het prima.
Ik heb nu, 3 maanden na dit avontuur, alweer zo’n zin om te gaan. Wat heeft de hypnose voor mij een enorme omslag betekend en wat ben ik blij dat ik me daarvoor opengesteld heb. Jiska dank je wel voor je professionele en betrokken aanpak.
Pieter Holland

Over Pieter Holland

Over Pieter Holland

Heimwee

Bij heimwee is het belangrijk dat je een nieuw verlangen hebt en bereid bent de oude angst los te laten.

Ik was er al langer over uit: ik wilde echt stoppen met roken. Ook dat ene sigaretje op een feestje.gewoon een niet-roker zijn leek mij zo bevrijdend. Maar op 1 of andere manier lukte het mij nooit om voorgoed te stoppen.Dankzij 1 hypnose sessie met Jiska kan ik nu (al is het pas vier weken) met enige zekerheid zeggen dat ik een niet-roker ben!
En dat is precies waar het verschil zit tussen de vorige stoppogingen en nu.
Ik ben niet gestopt, maar ik ben een niet-roker.
Daarom voelt het wel raar wanneer mijn lichaam of geest een sigaret wil. Hoe kan dat nou? Ik ben een niet-roker!
En zelfs in stress situaties grijp ik niet naar een saffie maar vraag mij eerder af wat doet een niet-roker wanneer hij of zij stress ervaart? Nou ik kan je zeggen, ze gaan in ieder geval geen sigaret opsteken!Ik mis nog steeds iets. De handeling voornamelijk. Maar er staat tegenover dat ik best trots ben op mezelf en op Jiska. Dat de ondersteunende en enthousiaste reacties van mensen mij supergoed doen en mij sterken in de keuze niet te roken. Dankzij de hypnose behandeling ervaar ik het niet-roken niet als afkicken maar als investering in een beter, gezonder en vrijer leven. Het succes van de sessie hangt voor mij voor een groot deel af van het vertrouwen dat ik in Jiska heb en mijn motivatie om te willen stoppen. Een belangrijk onderdeel is de motivatiebrief die je van tevoren schrijft en hoe je die vervolgens samen met Jiska doorneemt.
Een laatste eye-opener vlak voordat je onder hypnose gaat.
De sessie zelf is geen zwevererig gedoe maar gewoon een fijne meditatie en visualisatie oefening.
Zeer ontspannend en terwijl je weg droomt praat Jiska met je onderbewuste.
Werkelijk alles hoor je. Je bent er bij, maar ook weer niet. Heel apart. Zodra je weer in het hier en nu bent ben je een niet-roker.
Hoe bijzonder!Er zijn genoeg momenten dat ik aan roken denk, absoluut. Maar wat overheerst is toch echt de suggestie dat ik niet rook. En die suggestie is mijn werkelijkheid geworden. Uit de grond van mijn hart, Jiska bedankt!
Marian Schutten

Over Marian

Over Marian

Niet-Roker

Marian is sinds 16 maart 2018 een Niet-Roker. Bekijk het filmpje dat zij hierover maakte na een jaar.

Hoi Jiska , gisteren ging goed, Kwan Thuis , moest de hele avond eraan denken, geen ontwenningsverschijnselen, slapen ging goed s’morgens allles oke, op het werk beetje drank, wat biertje gedronken met colleges , Kwan Thuis en Ik merkte dat Ik steeds meer Kracht kreeg van niet roken terwijl je met drank juist meer drang krijgt, mijn wil groeit stom he?
Laurense N.

Over Laurense N.

Over Laurense N.

Niet-Roker

Bij een Niet-Roker sessie kijken we samen naar je valkuilen om te roken en neem ik deze mee in de hypnose.
In januari van dit jaar ben ik begonnen met de hypnotherapie van jiska kopmeiners. in eerste instantie om af te vallen, want ik woog nl bijna 20 kilo te zwaar. ook heb ik diabetes, dus de sessie’s waren ook daarop gericht. inmiddels was ik 2 weken na de laatse sessie (het waren er 4) al ruim 7 kilo kwijt en is mijn diabetes spectaculair aan het weggaan. op 1 juni is afgesproken dat ik op mijn streefgewicht ben en dat ik geen insuline meer hoef te spuiten. ik denk dat dit al voor die tijd gebeurt. dankzij jiska word ik nu weer 100% gezond met een normaal gewicht en zonder dikke buik. ik ken jiska al gruime tijd en ik wist dus al dat ze een hele goede masseuse is, maar nu weet ik ook dat zij een hele goede hypnotherapeute is. zij heeft al vele successen behaalt met hypnotherapie. ik ben haar in elk geval eeuwig dankbaarLieve alemaal, dankzij de wondere hypnosetherapie van mijn hele goeie en lieve vriendin Jiska Kopmeiners,en de daarbij horende instructie’s ben ik sinds gisteren helemaal medicijnvrij. dat betekent dus dat ik geen diabetes meer heb. ook ben ik enorm afgevallen en daar ben ik nog mee bezig. over drie weken heb ik dan ook mijn streefgewicht van 76 kilo bereikt. ik woog 4 maanden geleden nog 94 kilo. uit mijn bol? o jaaaaaaa!!!!!!! ik moet er nu aan wennen dat ik niet meer aan m’n medicijnen hoef te denken. maar ach, ik kan ergere dingen bedenken om aan te moeten wennen 🙂
Tom V.

Over Tom

Over Tom

HypnoSlim

Met HypnoSlim pas je je eetgewoonte aan waarbij de hypnose je ondersteunt. Dit kan ook in combinatie met de Virtuele Maagband.