H ypnose in de Pers. In de Flair van augustus 2019 is een artikel verschenen over JiskHypnose, Hypnotherapie en afvallen. Een van de journalisten van de Flair heeft zelf de Hypnotherapie bij JiskHypnose ondergaan en heeft een uitstekend resultaat bereikt. Niet gek dus dat zij een positief artikel over Hypnose – hoe werkt het en welke resultaten mag je verwachten – heeft geschreven.

 

Uit onderzoek blijkt namelijk dat hypnose effect heeft bij pijnbestrijding en bijvoorbeeld mensen helpt die van het roken af willen komen. Ook als je graag wat kilo’s kwijt wil raken is hypnose een goede optie. Onderzoekers zeggen dat de deelnemers van het onderzoek die wel aan hypnose deden dubbel zoveel gewicht verloren dan degenen die dat niet deden.”

Met hypnose kom je los van vaste patronen die je misschien wel zekerheid bieden, maar je ook kunnen blokkeren. De oplossing zit namelijk al in jezelf, hypnose is alleen het middel om erbij te komen.”

 

 

Ook u kunt in korte tijd verbluffende resultaten behalen door Hypnose dat uw onderbewustzijn herprogrammeert. Vaak al in enkele sessies.

Lees het volledige artikel.

Flair

Over Hypnose

Over Hypnose

Pers

Lees wat andere klanten vinden in de reviews van JiskHypnose. Gun uzelf eenzelfde succesvolle herstart!